Hos oss bor du bra vare sig du söker vila och rekreation eller upplevelser och äventyr.

Kom, upplev & bo nära naturen med oss!

Vill du bo mitt i vacker fjällmiljö kan du bo hos oss på Grövelsjögården, som ligger strax nedan trädgränsen 782 m.ö.h. med vacker utsikt över norska fjällen. Naturen finns alldeles invid knutarna och det omgivande området är sparsamt exploaterat. 
Idag drivs Grövelsjögårdens stuguthyrning av Kerstin och barnbarnen Elin, Nina och Peter Jacobsson. ​
Grövelsjögården har drivits av familjen Jacobsson i numera sju generationer.
Redan 1927 började "Grövel-Jacob" ta emot turister på gården i Grövelsjön och Grövelsjögården är idag ett modernt familjeföretag.

Successivt och med omtanke har vi byggt ut verksamheten med självhushållsstugor, varsamt inpassade i naturen. ​ Vi kan erbjuda trevliga småstugor av olika standard och storlekar i flera prisklasser samt vår storstuga gården. I alla stugor finns den mesta utrustning man kan förvänta sig.
Vår huvudbyggnad kan hyras av mindre grupper, 8 - 18 personer, med självhushåll i gemensamt kök och rymlig matsal och sällskapsrum.
Till gästernas service har vi en reception med en liten närbutik. ​

Hos oss bor du bra, både på vintern och på sommaren, vare sig du söker vila och rekreation eller upplevelser och äventyr. Vi är ju nära till Norge och det finns utmärkta möjligheter att även ta sig en tur i vackra skidpår från svenska sidan över gränsen. Våra gäster är ofta barnfamiljer och pensionärer. Vi tar även emot idrottsgrupper, kurser och olika sorters läger.